Förrätter

Antipasto – sortiment av charkuterier och marinerade medelhavsgrönsaker 1 pers. 115:-
2 pers. 199:-
Halstrad tonfisk carpaccio serveras med saffran-dijonsenap pannacotta, prosecco-piklad blomkål och toppad med sesamfrön  105:-
Löjromstoast – Smörstekt bröd, löjrom, créme fraiche, rödlök, äggula och citron 139:-
Oxfilé Carpaccio – Tunt skivad oxfilé med tryffelkräm, rostade mandlar, parmesan, oliver, citron och ruccola 105:-
Risotto Limone med kräftstjärtar, gröna ärtor, bisque, citron och dill 98:-
Chevrétoast med fikon, granatäpple samt honung och valnötter 89:-
Vitlöksbröd med aioli, färskost eller tryffelkräm 68:-
Ostbricka med äpple-salvia-vitpeppar kompott 115:-
Våran populära Antipasto

Sallad

Ruccola-Parmesan med päron, rostade pinjenötter och söt balsamicovinegrette 129:-
Sallad med friterad halloumiost – parmaskinka, druvor, lök, pinjenötter, melon, rädisor samt vinegrette 165:-
Chevréostsallad med mixade salladssorter, valnötter, rödbetor, äpple samt vinegrette och honung 160:-
Cesarsallad

med kyckling

-med räkor

-med kyckling och räkor

 

165:-

180:-

195:-

Räk- och kräftsallad – Handskalade räkor och kräftor, blandade salladssorter, rädisor, rödlök, cocktailtomater, kapris och vinegrette 210:-
Insalata Mista – Grönsallad med mixade grönsaker

Halv 60:-    Hel 90:-

Pizza

 

Vegetariana – Champinjoner, lök, paprika, kronärtskocka och ruccola 130:-
Grappa – Oxfiléfärs, salami, tzatziki, mozzarella och ruccola 145:-
Kräftpizza – Räkor, kräftstjärtar, aioli, mozzarella samt ruccola
(OBS! Räkorna och kräftorna är kalla)
169:-
Margherita – Tomatsås, ost, mozzarella och ruccola 105:-
Deluxe – Förstklassig oxfilé, svamp, lök, aioli, mozzarella och ruccola 175:-
Hawaii – Äkta skinka, ananas och ruccola 130:-
Carpacciopizza – Rå tuntskivad oxfilé, parmesan, salt, peppar, trzffelkräm, citron, pinjenötter, mozzarella och ruccola 175:-
Funghi – Svamp, vitlök, persilja, mozzarella och ruccola 110:-
Toscana – Stark salami, paprika, basilika, vitlöksolja, lök och mozzarella 139:-
Parma – Parmaskinka, pinjenötter, tomat, mozzarella, parmesan och ruccola 145:-
Piri-piri – Oxfilefärs, rödlök, paprika, piri-piri, vitlöksolja och ruccola 145:-
Gorgonzola – Tomat, ost, gorgonzola, oxfilé, champinjon bearnaisesås 175:-
Bianco – ost, tryffelsalami, lök, champinjon och tryffelolja 145:-
Getostpizza – Getost, honung, valnötter, körsbärstomater och basilika 139:-
Löjromspizza – ost, löjrom, creme fraiche, pinhackad rödlök och citron 205:-
Capricciosa – äkta skinka, färska champinjoner och ruccola 130:-

Pizzor kan endast delas då man även beställer en annan rätt att dela på!
Tomatsås och ost ingår i alla pizzor

Våran Meny

Vi är en italiensk restaurang med skandinaviska inslag belägen i Eskilstuna. Kvalitet, engagemang och trivsel i en familjär och angenäm miljö är Grappas motto. Vi bjuder våra gäster på en kulinarisk smakupplevelse från det bästa från två europeiska traditioner

Vår meny är uppdaterad med säsongens smaker och upplevelser. Givetvis har vi fortfarande kvar några av våra populära favoriter. Vi hoppas och tror att du ska hitta något som passar dina smaklökar.

Pasta - Risotti

Tagliatelle oxfilé med skivor av grillad oxfile, purjolök, tryffel och smör 205:-
Spagetti Carbonara – Pancetta, vitlök, grädde och äggula 149:-
Linguine Tigerräkor – med chili, vitlök, cocktailtomater, persilja, vittvin och bisque sås 205:-
Risotto Mare – blandade skaldjur, vitlök, persilja, cocktailtomater, carnaroliris och bisque 245:-
Löjromspasta – Smörslungad Castellanepasta med purjolök, dill, citron rostade brödsmulor toppad med löjrom och ricottaost 159:-
Chevrérisotto med saffran, butternut squash, zucchine och salvia 155:-
Tagliatelle e Piselli med gröna ärtor, purjolök, zucchine, rosmarin, smör och citron 149:-
Fiskarens Pasta – Castellanepasta med tonfisk, kapris, oliver och gul lök i tomatsås 159:-
Linguine med räkor

Varmrätter

Oxfilé med Whiskey-Honungssås  serveras med grillad apelsin, morötter, rödbetor, örtsmör och friterad potatis
289:-
Dagens fångst – rostad hel fisk med ljumen höstig potatissallad och samorigliosås 245:-
Pistagemandelpanerad Lammytterfilé med tryffelpecorinoost-potatispuré, sparris och rostad vitlök-rosmarin sås 275:-
Berusad Röding – Halstrad Rödingmed puré av blomkål, potatis och dijonsenap, serveras med grillad purjolök och sås på smör och rumsprit 259:-
 

 

Dessert

kardemumma-vaniljglass med burbon crumble och kanelsirap-pocherade päron 99:-
Veckans desert 99:-
Sorbet serveras med färsk frukt 79:-
Ostbricka med äpple-salvia-vitpeppar kompott 115:-
 Tryfflar  35:-
Alleriger? fråga personalen ifall ni är osäker på innehållet i desserterna

Följ Oss

Hjälp dina vänner att hitta oss genom att tagga oss via Facebook eller Instagram

Hjärtligt Välkommen!